Parchet: Două crime au avut loc în Bucureşti în prima zi a anului. Alte două persoane au fost rănite

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au deschis patru dosare de crimă şi tentativă de omor, în urma unor conflicte izbucnite în noapte dintre ani. Două persoane au decedat, alte două sunt internate, principalii suspecţii fiind reţinuţi.

1375 afișări
Imaginea articolului Parchet: Două crime au avut loc în Bucureşti în prima zi a anului. Alte două persoane au fost rănite

Parchet: Două crime au avut loc în Bucureşti în prima zi a anului. Alte două persoane au fost rănite (Imagine: Andreea Balaurea / Mediafax Arhiva Foto)

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost reţinut, fiind acuzat de omor calificat, tentativă de tâlhărie, tentativă de furt, furt şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

"În data de 01 ianuarie 2017, în jurul orei 03:00, inculpatul Grecu Mihai Sorin a pătruns, prin escaladarea zidului, intr-un imobil din sectorul 6, unde a încercat să sustragă bunuri, răvăşind mai multe încăperi din locuinţă. În aceste împrejurări, inculpatul a înjunghiat-o pe victima P. A., proprietara imobilului, în vârstă de 93 de ani, care se afla într-un dormitor al imobilului, aplicându-i trei lovituri cu un cuţit in zona cervicală, care i-au provocat decesul. Ulterior, Grecu Mihai Sorin a părăsit imobilul, plecând spre b-dul Uverturii, zonă în care a incercat sa sustragă un autovehicul marca Renault, prin forţarea portierei.Întrucat nu reusit să sustragă autovehiculul mentionat, inculpatul si-a continuat deplasarea în zonă şi a sustras un autoturism marca Dacia, pe care l-a condus pana pe strada Cernişoara, unde l-a abandonat", informează procurorii.

Tot în prima zi a anului, o tânără de 21 de ani a fost reţinută fiind acuzată că şi-a ucis concubinul.

"În jurul orei 03:00, în timp ce se afla într-un apartament situat str. Amurgului din sectorul 5, pe fondul unui conflict spontan, Matei Mirela Mădălina i-a aplicat două lovituri de cuţit concubinului său I. A. I., în zona toracică, victima decedând din cauza hemoragiei interne provocate de plăgile înjunghiate", precizează parchetul.

Ambii suspecţi au fost propuşi instanţei spre arestare preventivă.

Alte două persoane au fost reţinute pentru tentativă de omor, fiind duse în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Un bărbat în vârstă de 74 de ani este acuzat că şi-a lovit sora cu un topor în cap.

"În ziua de 01 ianuarie 2017, în jurul orei 06.30, în timp ce se afla într-un imobil situat pe b-dul Basarabia, inculpatul a lovit-o cu un topor în cap pe sora sa, F. E., în vârstă de 61 de ani, cu intenţia de suprimare a vieţii, victima fiind internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Pantelimon, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale", se arată în comunicatul procurorilor.

O femeie de în vârstă de 37 de ani este cercetată pentru că ar fi încercat să înjunghie un bărbat.

"În data 01 ianuarie 2017, în timp ce se afla în locuinţa sa din b-dul Nicolae Titulescu, sector 1, a încercat să-l înjunghie cu un cuţit în zona toracică pe G. I. V., cu intenţia de suprimare a vieţii, dar, întrucât acesta s-a apărat, i-a produs leziuni doar la nivelul feţei şi al antebraţului stâng (plagă perforantă)", informează Parchetul Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici