Parchetul General anunţă, oficial, că au avut loc percheziţii la casa olandezului şi în apartamentul din România/ Procurorii: Din actele de urmărire penală nu a rezultat implicarea partenerei

Procurorii de la Parchetul General anunţă, oficial, că în dosarul privind moartea Adrianei, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, au fost efectuate, în cursul zilei de marţi, percheziţii domiciliare la casa olandezului, dar şi în apartamentul închiriat de bărbat în România.

10141 afișări
Imaginea articolului Parchetul General anunţă, oficial, că au avut loc percheziţii la casa olandezului şi în apartamentul din România/ Procurorii: Din actele de urmărire penală nu a rezultat implicarea partenerei

PÎCCJ anunţă, oficial, că au fost percheziţii la casa olandezului şi în apartamentul din România

„În cursul zilei de 24 septembrie 2019, în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. 1, 2 şi 3 lit. b Cod penal, agresiune sexuală, prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. c Cod penal, şi omor calificat, prev. de art. 188-189 Cod penal., au fost efectuate percheziţii domiciliare atât în Olanda, la domiciliul cetăţeanului olandez vizat, cât şi în România, la locuinţa temporară a acestuia”, informează Parchetul General, printr-un comunicat de presă.

Procurorul general, într-o declaraţie susţinută marţi dimineaţă, nu a putut preciza dacă mai există alte victime sau complici ai olandezului, însă trebuie verificate toate pistele.

„După cum aţi văzut el a fost de cel puţin câteva ori în ţară. (...) Noi ştim acum patru, s-ar putea să fi fost mai multe, de mai multe ori nu ştim”, a spus Bogdan Licu.

Licu a precizat că dosarul privind moartea Adrianei va fi închis după ce autorităţile din Olanda anunţă oficial moartea bărbatului, însă continuă verificările privind istoricul acestuia, eventualele victime sau complici.

IGPR a anunţat că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Johannes Visscher a ajuns în România miercuri şi a plecat sâmbătă, el petrecând în ţara noastră 3 zile.

Parchetul General: Din actele de urmărire penală nu a rezultat implicarea partenerei olandezului

Parchetul General anunţă că, din cercetările efectuate până în prezent în dosarul privind uciderea Adrianei, nu au rezultat indicii care să o implice pe partenera olandezului şi nici nu face obiectul cercetărilor. Femeia locuieşte tot în Olanda.

„Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent în cauza privind uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru, din localitatea Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, nu au rezultat niciun fel de indicii privind implicarea partenerei cetăţeanului olandez vizat de ancheta penală, parteneră ce locuieşte în Olanda şi care nu face obiectul cercetărilor”, informează Parchetul General.

Taguri:
adriana,
percheziţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici