Parcul Carol I din Bucureşti va deveni gazda unui eveniment inedit cu ocazia Zilei Forţelor Terestre Române

Expoziţii de armament, concerte de fanfară şi o retragere cu torţe sunt programate sâmbătă în Parcul Carol I din Bucureşti cu ocazia Zilei Forţelor Terestre Române.

2980 afișări
Imaginea articolului Parcul Carol I din Bucureşti va deveni gazda unui eveniment inedit cu ocazia Zilei Forţelor Terestre Române

Sursa foto: MediafaxFoto

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, militarii Forţelor Terestre îi aşteaptă pe bucureştebi sâmbătă, în parcul Carol I din Bucureşti, pentru expoziţii de tehnică, competiţii sportive şi aplicativ-militare, expoziţii de carte, concerte ale muzicilor militare, vizionare de filme documentare, precum şi ceremonii militare specifice.

Astfel, între orele 11.00 şi 17.00, va avea loc o expoziţie de armament, echipamente militare şi tehnică, dar şi standuri informative despre cariera militară, exerciţii demonstrative.

Între orele 17.00 şi 19.30, tot în Parcul Carol I este programat un concert de fanfară susţinut de Muzica Militară a Brigăzii 1 Mecanizată „Argedava”.

De la ora 20.00 va avea loc o retragere cu torţe pe traseul Parcul Carol I - Palatul Parlamentului - sediul MApN - Şos. Panduri - Palatul Cotroceni - Bd. Vasile Milea - sediul SMFT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici