Parcurile din Bucureşti se închid începând de astăzi

  • Primăria Capitalei a decis închiderea tuturor parcurilor din Bucureşti, pentru limitarea răspândirii epidemiei de Covid-19
  • PMB va pune la dispoziţia cadrelor medicale din Bucureşti locuri în hoteluri
  • Bilanţul actual al epidemiei de Covid-19 în România este de 1.292 infecţii, 26 de persoane decedate şi 115 pacienţi vindecaţi
15968 afișări
Imaginea articolului Parcurile din Bucureşti se închid începând de astăzi

Parcurile din Bucureşti se închid începând de astăzi

Toate parcurile din Bucureşti vor fi închise începând de astăzi, în urma unei decizii luate vineri seara de Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, informează Digi24. Măsura a fost luată de autorităţi pentru a limita răspândirea epidemiei de Covid-19.

Poliţia Locală va asigura respectarea deciziei, iar Primăria Capitalei le recomandă bucureştenilor să evite să iasă din case dacă nu este neapărat necesar.

Totodată, Primăria Capitalei va pune mai multe hoteluri din Bucureşti la dispoziţia medicilor care nu doresc să stea acasă pentru a nu-şi pune familiile în pericol. Primăria ar fi primit deja peste 700 de solicitări din partea cadrelor medicale în acest sens.

Bilanţul actual al epidemiei de Covid-19 în România este de 1.292 infecţii, 26 de persoane decedate şi 115 pacienţi vindecaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici