Părintele Mănăstirii Frăsinei a murit chiar în timpul slujbei de Înviere

Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a murit în timp ce celebra slujba de Înviere.

23348 afișări
Imaginea articolului Părintele Mănăstirii Frăsinei a murit chiar în timpul slujbei de Înviere

Sursa foto: Facebook Bogdan Constantin Braniste

Anunţul a fost făcut pe Facebook: „Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp ce săvârşea sfânta slujbă despre patimile, moartea şi Învierea Domnului nostru Iisus Hristos...Râu de lacrimi, la trecerea Sfinţiei Sale în veşnicie! A fost atât de bun, de blând, de milostiv... Simt, şi acum, mângâierea mâinii sale pe creştet, întru binecuvântare... Îi văd privirea senină... Îi ascult glasul duios...Dumnezeu să-ţi poarte sufletul pe drum luminat în Împărăţia Sa, sfinte părinte!”.

Şi pe un grup Facebook denumit „Manastirea Frasinei” curg mesajele de condoleanţe.

„Dumnezeu să-l odihnească! De la dânsul a primit mama ultima împărtăşanie înainte de moarte!”, „Odihnă veşnică! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în linişte şi pace!” sau „Bunul Dumnezeu să-l odihnească cu drepţii! Sârguitor pentru Dumnezeu şi semeni pe acest pământ, va avea mare răsplata în Ceruri!” sunt doar câteva mesaje postate pe grupul respectiv.

Mănăstirea Frăsinei este singura mănăstire ortodoxă din România unde femeile nu au voie să intre, se arată în descrierea pe pagina de Facebook a lăcaşului.

Mănăstirea este în comuna Muereasca, judeţul Vâlcea.

Părintele Ieromonah Daniil avea 92 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
părinte,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici