Părinţii Mădălinei Manole au primit dreptul de a-şi vedea nepotul

Părinţii Mădălinei Manole au câştigat, în primă instanţă, dreptul de a-şi vedea nepotul, magistraţii stabilind că fiul artistei şi al lui Petru Mircea poate locui cu ei, în casa de la Ploieşti, un week-end pe lună şi patru săptămâni în vacanţe, informează stirileprotv.ro.

102 afișări
Imaginea articolului Părinţii Mădălinei Manole au primit dreptul de a-şi vedea nepotul

Părinţii Mădălinei Manole au primit dreptul de a-şi vedea nepotul (Imagine: Adrian Stoicoviu/Mediafax Foto)

Judecătoria Buftea a decis ca în al doilea week-end al fiecărei luni copilul fostei cântăreţe să stea alături de bunici în locuinţa lor de la Ploieşti.

În plus, copilul va sta alături de părinţii Mădălinei Manole câte o săptămână în fiecare vacanţă de iarnă şi câte trei săptămâni în fiecare vacanţă de vară.

Sentinţa magistraţilor nu este însă definitivă. Ea poate fi contestată la tribunal de oricare dintre părţi se va considera nemulţumită.

În acest proces au fost administrate probe, au fost audiaţi martori şi a fost realizată o anchetă socială acasă la părinţii fostei cântăreţe, la Ploieşti, "pentru că autorităţile trebuie să ştie exact condiţiile de care va dispune copilul dacă va fi dus de bunici la ei acasă", mai relatează stirileprotv.ro.

Pe parcursul acestui proces, tatăl Mădălinei Manole a susţinut că fostul soţ al artistei, Petru Mircea, nu ar fi tatăl biologic al copilului şi că micuţul ar fi rodul unei fertilizări in vitro la Maternitatea Giuleşti.

"Prin lege, să-mi dea voie să am un program să-mi vizitez şi eu nepotul", le-a spus jurnaliştilor tatăl artistei, care a precizat că Petru Mircea nu se opune intenţiei lui de a-şi vedea nepotul, însă copilul se află la bunicii paterni, la Botoşani, astfel că părinţii Mădălinei Manole nu-l pot vedea.

Magdalena Anca Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Cântareaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni. La finalul unei anchete care a durat mai multe luni de zile, procurorii au decis neînceperea urmăririi penale pentru omor în cazul acesteia.

În iunie 2007, presa relata despre vizitele Mădălinei Manole la Maternitatea Giuleşti, pentru inseminare in vitro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici