Părinţii Mădălinei Manole sugerează că Petru Mircea nu e tatăl copilului artistei - VIDEO

Tatăl Mădălinei Manole susţine că fostul soţ al artistei, Petru Mircea, nu ar fi tatăl biologic al copilului, micuţul fiind rodul unei fertilizări in vitro, afirmaţie făcută la Judecătoria Buftea, unde a început joi procesul în care părinţii solistei au cerut drept de vizitare a nepotului lor.

81 afișări
Imaginea articolului Părinţii Mădălinei Manole sugerează că Petru Mircea nu e tatăl copilului artistei - VIDEO

Părinţii Mădălinei Manole sugerează că Petru Mircea nu e tatăl copilului artistei (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit stirileprotv.ro, la ieşirea din sala de judecată a Judecătoriei Buftea, Ion Manole ar fi lăsat să se înţeleagă că nepotul lor nu este fiul biologic al lui Petru Mircea, argumentul fiind acela că micuţul s-a născut în urma fertilizării in vitro la Maternitatea Giuleşti.

Părinţii Mădălinei Manole au deschis un nou proces împotriva fostului soţ al fiicei lor, prin care le cer magistraţilor să le permită să-şi viziteze nepotul, pe care susţin că nu l-ar mai fi văzut de multă vreme.

Ion Manole ar fi declarat, la ieşirea din sala de judecată, că le cere magistraţilor un program de vizitare a nepotului.

"Prin lege, să-mi dea voie să am un program să-mi vizitez şi eu nepotul", le-a spus jurnaliştilor tatăl artistei, care a precizat că Petru Mircea nu se opune intenţiei lui de a-şi vedea nepotul, însă copilul se află la bunicii paterni, la Botoşani, astfel că părinţii Mădălinei Manole nu-l pot vedea.

Video stirileprotv.ro

Potrivit sursei citate, în acest proces se vor administra şi probe, vor fi audiaţi şi martori şi va fi demarată chiar şi o anchetă socială, acasă la părinţii artistei, la Ploieşti, "pentru că autorităţile trebuie să ştie cu exactitate de ce condiţii va dispune micuţul dacă va fi dus de bunici la ei acasă".

"Oricum, Petru Mircea se opune unui program bine definit şi spune, prin intermediul avocatului său, că ar fi de acord să fie vizitat de bunici acasă la Otopeni, dar nicidecum să fie dus la căminul acestora din Ploieşti", mai notează jurnaliştii ProTV.

Magdalena Anca Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Cântareaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni. La finalul unei anchete care a durat mai multe luni de zile, procurorii au decis neînceperea urmăririi penale pentru omor în cazul acesteia, ei continuând ancheta doar în ceea ce-l priveşte pe cel care a procurat substanţa pe care aceasta a înghiţit-o pentru a se omorî.

În iunie 2007, presa relata despre vizitele Mădălinei Manole la Maternitatea Giuleşti, pentru inseminare in vitro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici