Paris Hilton vine la Craiova, la festivalul IntenCity

Paris Hilton vine la cel mai mare festivalul din sudul ţării, care urmează să aibă loc la sfârşitul lunii august, a declarat, vineri, la Craiova, impresarul Marcel Avram.

1790 afișări
Imaginea articolului Paris Hilton vine la Craiova, la festivalul IntenCity

Paris Hilton vine la Craiova, la festivalul IntenCity

Între 26 şi 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România.

Primii artişti anunţaţi pe scena festivalului IntenCity sunt C-Block, Clean Bandit, East 17, Jason Derulo, Mahmut Orhan, Nana, Natti Natasha, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talking Band, Zucchero.

În perioada următoare, line-up-ul festivalului va fi completat de alte nume mari, promit organizatorii.

„Suntem în linie dreaptă. Sperăm să nu apară sincope. (...) În câteva zile vom aduce la cunoştinţă publicului şi ultimele nume care vor întregi line-up-ul şi vă asigurăm că nu sunt nume de neluat în seamă”, a spus Antoniu Zamfir, directorul Operei din Craiova, organizatorul festivalului

Vineri, cel care a inspectat stadionul Ion Oblemenco pentru a vedea dacă totul corespunde standardelor a fost impresarul Marcel Avram. El îi aduce pe scena festivalului IntenCity de la Craiova pe DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Zion Y Lennox, Paul van Dyk, Mahmut Orhan şi Faydee. El a spus că la festival vine şi Paris Hilton.

„Sunt foarte bucuros că sunt pe acest stadion din Craiova. Aşa un stadion nu am văzut de mult timp. Avem şansa să facem un mare eveniment şi suntem toţi bucuroşi că pentru prima dată în Craiova facem ceva care nu a existat înainte. (...) Mi s-a cerut să facem muzică pentru toată lumea. (...) Mulţi artişti mi-au spus că nu ştiau nimic despre Craiova înainte. O să avem nişte artişti care nu au fost nici la Bucureşti înainte. (...) Vreţi să ştiţi dacă vine Paris Hilton? Da! Vine”, a spus Marcel Avram.

Marcel Avram a lucrat în cariera sa de peste 50 de ani cu AC/DC, Pink Floyd, Eric Clapton, Metallica, Elton John, Prince, Paul McCartney, Rod Stewart, şi, mai ales, Michael Jackson, căruia i-a prilejuit cele mai importante turnee europene, care au inclus concertul de la Bucureşti în anul 1992.

Viceprimarul Craiovei, Aurelia Filip, a spus că festivalul este pentru toate vârstele.

„Craiova se va transforma într-un pol al distracţiei. (...) Craiova este pregătită în orice moment să primească turiştii. Îi aşteptăm pe toţi şi le promitem seri şi zile minunate. Noi, municipalitatea, vom avea grijă ca artiştilor să li se îndeplinească toate condiţiile”, a spus Aurelia Filip.

Autorităţile speră că peste 15.000 de festivalieri vor fi prezenţi la IntenCity.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici