Paroşeni: Doi mineri, arşi în urma unei deflagraţii la un punct de distribuţie a energiei electrice

Doi angajaţi ai Exploatării Miniere Paroşeni din Valea Jiului au ajuns, duminică, la Spitalul Municipal Lupeni, cu arsuri pe mai multe părţi ale corpului, din cauza unei deflagraţii produse la o celulă de comandă de unde se alimentează cu energie electrică locurile de muncă din subteran.

217 afișări
Imaginea articolului Paroşeni: Doi mineri, arşi în urma unei deflagraţii la un punct de distribuţie a energiei electrice

Paroşeni: Doi mineri, arşi în urma unei deflagraţii la un punct de distribuţie a energiei electrice

Directorul Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului, Petre Drăgoescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că doi angajaţi ai Exploatării Miniere Paroşeni, un inginer şi un electrician, au suferit, duminică, arsuri pe mai multe părţi ale corpului, din cauza unei deflagraţii produse la punctul de alimentare cu energie electrică a locurilor de muncă din subteran.

"În urma intervenţiei la o celulă de comandă, a avut loc o deflagraţie în urma căreia Adrian Chira s-a ales cu arsuri pe faţă şi pe mâna dreaptă, iar Vasile Șerban cu arsuri pe mâna stângă şi piciorul stâng. În momentul de faţă, se află internaţi la Spitalul Lupeni, arsurile fiind de gradul unu", a spus Petre Drăgoescu.

Potrivit acestuia, inginerul Adrian Chira şi electricianul Vasile Şerban vor rămâne internaţi în spital pentru supraveghere medicală.

Conform sursei citate, accidentul de muncă de la mina Paroşeni va fi anchetat de o comisie formată la nivelul unităţii miniere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici