Pasagerii cursei Fly Dubai au petrecut revelionul în Aeroportul Otopeni. Cursa, amânată din motive tehnice

Pasagerii unei curse Fly Dubai au petrecut revelionul în Aeroportul Otopeni marţi seara. Aeronava, al cărei zbor a fost amânat din motive tehnice în cursul zilei de luni, s-a întors la sol după ce a decolat marţi seara la 21:45, potrivit unor surse din CNAB.

5364 afișări
Imaginea articolului Pasagerii cursei Fly Dubai au petrecut revelionul în Aeroportul Otopeni. Cursa, amânată din motive tehnice

Pasagerii cursei Fly Dubai au petrecut revelionul în aeroport. Cursa, amânată din motive tehnice

„Trebuia să plece alaltăieri, s-a amânat cursa din motive tehnice pentru ieri, s-a amânat pentru ieri după-amiază. A plecat aseară târziu la 21:45 şi s-a întors. A decolat şi a revenit pe Otopeni. Pasagerii sunt de alaltăieri şi nu ştiu dacă mai sunt şi astăzi pe aeroport”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Compania Naţională de Administrare Aeroporturi Bucureşti (CNAB)

Pasagerii au fost cazaţi la hotel în noapte de luni spre marţi.

„Dar au fost duşi la hotel în prima noapte, aseară nu se mai ştie ce au făcut”, au adăugat sursele.

Doi dintre pasagerii aeronavei au vorbit la Antena 3 despre experienţa pe care au trăit-o.

“În prima zi nu a mai avut loc zborul şi a fost programată îmbarcarea pentru a doua zi. Mirosea a kerosen, copiii plângeau, inclusiv stafful aeronavei a început să plângă”, a povestit un pasager.

“Ne-am îmbarcat şi i-am întrebat dacă au facut teste cu aeronava. Din păcate, domnul căpitan cred că a luat decizia să facă testele cu noi”, a spus un alt pasager, la Antena 3.

Zborul este programat din nou pentru astăzi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici