Păsări răpitoare antrenate pentru alungarea ciorilor din Cişmigiu

PMB verifică eficienţa metodelor de izgonire a păsărilor care murdăresc aleile, băncile şi locurile de joacă, cu ajutorul păsărilor de pradă dresate special în acest scop, anunţă viceprimarul Horia Tomescu.

1009 afișări
Imaginea articolului Păsări răpitoare antrenate pentru alungarea ciorilor din Cişmigiu

Păsări răpitoare antrenate pentru alungarea ciorilor în Cişmigiu

„Testăm soluţii noi pentru un Cişmigiu curat. După ani de zile de când problema mizeriei lăsată de păsări în Cişmigiu a rămas fără rezolvare, testăm soluţii pentru a alunga păsările din parc.În cadrul studiului <Ciorile din Grădina Cişmigiu. Vecini cu aripi>, proiect câştigător în cadrul secţiunii de bugetare participativă, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a desfăşurat o acţiune cu caracter experimental. Vrem să verificăm eficienţa metodelor de izgonire a păsărilor care murdăresc aleile, băncile şi locurile de joacă, cu ajutorul păsărilor de pradă dresate special în acest scop”, anunţă viceprimarul Horia Tomescu.

El menţionează că zona parcului a fost survolată de păsări răpitoare antrenate de specialişti să sperie şi să gonească populaţia de păsări ce revine zi de zi în Cişmigiu.

„Vreau să mă asigur că oamenii îşi pot petrece timpul liber într-un parc civilizat, în care să se poată bucura şi de natură, dar şi de curăţenia pe care o aşteaptă”, încheie Tomescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cişmigiu,
tomescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici