Paşte 2019. Vremea rea a creat probleme aeronavei care ducea Lumina Sfântă la Sibiu. Avionul a fost redirecţionat către alt aeroport

Aeronava care aducea Lumina Sfântă de la Ierusalim, pentru credincioşii din Mitropolia Ardealului, nu a putut ateriza, sâmbătă seara, la Sibiu din cauza ploii puternice. Avionul care a plecat din Bucureşti a fost redirecţionat către Cluj, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7341 afișări
Imaginea articolului Paşte 2019. Vremea rea a creat probleme aeronavei care ducea Lumina Sfântă la Sibiu. Avionul a fost redirecţionat către alt aeroport

Aeronava care aducea Lumina Sfântă la Mitropolia Sibiului nu a putut ateriza din cauza ploii

Zeci de preoţi din judeţele Sibiu, Hunedoara şi Alba au venit, sâmbătă seara, în Aeroportul Sibiu, unde ar fi trebuit să aterizeze aeronava de mici dimensiuni care aducea Lumina Sfântă de la Ierusalim, însă avionul nu a putut ateriza.

Din cauza plafonului de nori prea coborât, aeronava fiind direcţionată către Cluj.

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, care aştepta Lumina Sfântă în Aeroportul Sibiu, a declarat că, la Mitropolie, va ajunge o delegaţie de la Braşov, pe cale rutieră, care a luat Lumina Sfântă de la delegaţia care a aterizat pe Aeroportul „Henri Coandă”.

„Avionul aterizează la Cluj şi din CLuj o să vină pentru celelalte eparhii, pentru Alba şi Deva. O să se întâlnească pe drum, la Alba Iulia sau la Teiuş. Cei de la Braşov au adus cu maşina de la Bucureşti, iar în două ore sunt la mine, în Sibiu. Sibiul va avea Lumină Sfântă. Noi avem păstrată de anul trecut în Catedrală Lumină, dar va veni delegaţia şi cu Lumină de anul acesta”, a declarat ÎPS Laurenţiu Streza.

În Sibiu este cod galben de ploi, până duminică dimineaţa la ora 4.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici