Pastor care a susţinut că pandemia de coronavirus este "falsă isterie", ucis de COVID-19

  • Landron Spradlin a ignorat sfaturile specialiştilor privind distanţarea sociala şi a continuat să predice şi să meargă la evenimente alături de grupuri mari de oameni
  • La o lună dupa ce a participat la sărbătoarea de Mardi Gras, el a fost răpus de COVID-19
  • Pastorul ar fi luat boala în statul New Orleans
6712 afișări
Imaginea articolului Pastor care a susţinut că pandemia de coronavirus este "falsă isterie", ucis de COVID-19

Pastor care a susţinut că pandemia este "falsă isterie", ucis de COVID-19

Landon Spradlin, un pastor american care a ignorat sfaturile privind distanţarea socială, spunând că în jurul coronavirusului s-a iscat o isterie prea mare, a fost răpus de COVID-19, scrie BBC. Bărbatul era originar din Virginia şi a mers cu ocazia sărbătorii de Mardi Gras, la începutul lunii martie, în Louisiana şi New Orleans.
 
"Misiunea lui era să meargă în diverse locuri, baruri, puburi, biserici, unde cânta blues, se conecta cu alţi cântareţi şi le vorbea despre Dumnezeu", a spus Jesse Spradlin, fiica în vârstă de 28 de ani a pastorului.
 
"Nu-mi amintesc să ne fi vorbit despre virus sau să-şi fi făcut griji", a completat şi Naomi Spradlin, fiica sa mai mică, în vârstă de 26 de ani.
 
Oficialii locali din New Orleans aruncă vina pe autorităţile centrale pentru lipsa de acţiune privind prevenirea răspândirii coronavirusului în SUA.
 
BBC mai scrie că pastorul a postat pe 13 martie pe Facebook un mesaj în care nota că banala gripă şi cea porcină au făcut mai multe victime decât COVID-19.
 
"Nu as spune că trăia cu impresia că este o conspiraţie sau un virus fals. Ştia că este real. Era, însă, furios că presa promovează teama", a completat Landon Isaac, fiul mai mare al pastorului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici