Pastorul C. Ionescu: Familia Bodnariu are nevoie imperioasă de linişte şi intimitate netulburată

Familia Bodnariu, reunită după 210 zile în care cei cinci copii au fost ţinuţi în custodia Serviciului de Protecţie a Copilului din Norvegia, "are nevoie imperioasă de linişte şi intimitate netulburată", a notat într-un mesaj publicat de pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei.

671 afișări
Imaginea articolului Pastorul C. Ionescu: Familia Bodnariu are nevoie imperioasă de linişte şi intimitate netulburată

Pastorul C. Ionescu: Familia Bodnariu are nevoie imperioasă de linişte şi intimitate netulburată (Imagine: bodnariufamily.org)

Reuniunea familiei Bodnariu a fost anunţată în urmă cu o săptămână şi jumătate, însă cei cinci copii au revenit lângă părinţi abia luni, după 210 zile în care au fost ţinuţi în custodia autorităţilor Norvegiene.

Familia Bodnariu a dorit să mulţumească tuturor celor care i-au susţinut în această perioadă printr-un mesaj făcut public, miercuri, pe blog de către purtătorul de cuvânt al familiei, Pastorul Cristian Ionescu.

"Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de Marius, Ruth, copilaşii lor şi de întreaga familie Bodnariu în aceste luni de grea încercare. (…) În aceste zile, familia are nevoie imperioasă de linişte şi intimitate netulburată, acestea fiind mai mult decât necesare deopotrivă pentru părinţi, cât şi pentru copii, în procesul de recuperare care urmează. Credem că Dumnezeu va vindeca inimile lor şi rănile profunde din sufletele lor. Ne rugăm în continuare pentru ei şi mulţumim încă o data lui Dumnezeu pentru această zi!", se arată în mesajul publicat de Pastorul Cristian Ionescu.

Cei cinci copii ai familiei Bodnariu au fost luaţi de către Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia, în noimbrie 2015, după ce două dintre fete ar fi declarat că primesc corecţii fizice, iar părinţii ar fi fost suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici