Păţania unei femei din Constanţa care a încercat să voteze de două ori

O femeie de 62 de ani din Constanţa a încercat să voteze de două ori, în două secţii diferite din oraş. La cea de-a doua secţie femeia a mers cu un buletin mai vechi.

2828 afișări
Imaginea articolului Păţania unei femei din Constanţa care a încercat să voteze de două ori

Păţania unei femei din Constanţa care a încercat să voteze de două ori

Femeia de 62 de ani a fost surprinsă, după ce a fost deja la urne, în timp ce încerca să voteze pentru a doua oară, la o altă secţie de vot din oraşul Constanţa.

A doua oară, femeia s-a prezentat în faţa comisiei cu o altă carte de identitate, mai veche.

Tentativa de fraudare a femeii a fost sesizată imediat de cei prezenţi în sală şi incidentul a fost semnalat Poliţiei Constanţa, care a deschis dosar penal.

În judeţul Constanţa sunt amenajate 556 de secţii de votare, la care sunt aşteptaţi 623.193 alegători.

Taguri:
vot,
fraudă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici