Patinoarul din Parcul Kiseleff a fost deschis duminică

Patinoarul "Ice Age 4" din Parcul Kiseleff a fost inaugurat duminică, de la ora 18.00, în deschiderea evenimentului trupa Bere Gratis urmând să susţin un concert pe scena amenajată în apropierea acestuia.

172 afișări
Imaginea articolului Patinoarul din Parcul Kiseleff a fost deschis duminică

Patinoarul din Parcul Kiseleff a fost deschis duminică (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Primăriei Sectorului 1, patinoarul "Ice Age 4" are o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi este instalat cu ajutorul unui sistem modular cu tehnologie de ultimă generaţie.

Patinoarul va fi deschis de luni până joi, între orele 10.00 şi 22.00, iar de vineri până duminică, între orele 10.00 şi 23.00.

În Parcul Kiseleff vor fi organizate, în luna decembrie, spectacole de teatru şi magie, spectacole de circ şi de foc, programe de karaoke, jonglerie şi sesiuni de "face-painting". De la întâlnirea cu copiii nu vor lipsi Moş Crăciun, personajele de poveste, precum şi surprizele din "Căsuţa Moşului".

Parcul Kiseleff găzduieşte, la finalul fiecărei săptămâni, târguri de cadouri, de antichităţi şi de produse culinare, precum şi concerte de muzică.

La "Târgul de cadouri" din Parcul Kiseleff, bucureştenii pot cumpăra produse tradiţionale, preparate din carne, brâzeturi, turtă dulce, halviţă, precum şi produse apicole.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici