Patriarhul Daniel a rostit o rugăciune specială pentru încetarea epidemiei de COVID-19

  • În predica de la finalul slujbei pe care a susţinut-o în Paraclisul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Reşedinţa Patriarhală, Patriarhul Daniel a insistat asupra rugăciunii de la finalul Acatistului Bunei Vestiri
  • ”Această rugăciune este foarte folositoare mai ales în această vreme în care toată lumea se confruntă cu pandemia, cu această boală, cu acest inamic nevăzut”, a spus Daniel
  • ”Această izolare şi această carantină nu trebuie să fie considerată o însingurare, ci un prilej de a spori comuniunea”, explică Patriarhul BOR
4233 afișări
Imaginea articolului Patriarhul Daniel a rostit o rugăciune specială pentru încetarea epidemiei de COVID-19

Patriarhul Daniel a rostit o rugăciune specială pentru încetarea epidemiei de COVID-19

În predica de la finalul slujbei pe care a susţinut-o în Paraclisul „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Reşedinţa Patriarhală, Patriarhul Daniel a insistat asupra rugăciunii de la finalul Acatistului Bunei Vestiri. 

„Această rugăciune este foarte folositoare mai ales în această vreme în care toată lumea se confruntă cu pandemia, cu această boală, cu acest inamic nevăzut, dar care seceră vieţi omeneşti şi care introduce teama, frica în toţi oamenii de pe glob”, a arătat Daniel.

”Această izolare şi această carantină nu trebuie să fie considerată o însingurare, ci un prilej de a spori comuniunea, iubirea smerită faţă de Dumnezeu şi iubirea milostivă faţă de semeni. Să transformăm perioada de criză medicală într-una de întărire în credinţă şi sporire a dragostei!”, comentează Patriarhul.

Patriarhul a încheiat slujba susţinută duminică rostind o rugăciune specială pentru încetarea noii epidemii, rugăciune care începe cu cuvintele: ”Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce eşti bogat în milă şi, cu purtarea Ta de grijă cea înţeleaptă, ocârmuieşti viaţa noastră, ascultă rugăciunea noastră, primeşte pocăinţa noastră pentru păcate, opreşte noua boală molipsitoare (noua epidemie), precum ai încetat pedepsirea poporului Tău în vremea regelui David”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici