Video Patriarhul Daniel, la referendumul pentru familia tradiţională: Am votat pentru modificarea pe care a făcut-o Parlamentul

Patriarhul Daniel s-a prezentat, sâmbătă dimineaţă, pentru a vota la Şcoala „Ienăchiţă Văcărescu din Capitală”, declarând că a votat pentru modificarea propusă de Parlament. Patriarhul a mai spus că participarea la vot e o onoare.

35851 afișări

„Am votat pentru modificatrea în forma pe care a făcut-o Parlamentul României şi am menţionat faptul că ţinând seama de scopul acestui referendum, participarea la vot este un drept, o onoare şi o binecuvântare”, a declarat Patriarhul Daniel, după ce a ieşit din cabina de vot.

IPS Daniel a fost adus la secţia de votare într-un vehicul tip dubiţă, marca Volkswagen, spre deosebire de anii trecuţi, când prelatul Bisericii Ortodoxe era transportat la evenimente publice cu maşini de lux Mercedes. 

Referendumul pentru familie, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, între orele 7.00 – 21.00, are la bază iniţiativă cetăţenească demarată de Coaliţia pentru Familie, prima de după 1989. Pentru a fi valabil referendumul, la urne trebuie să se prezinte cel puţin 5.685.202 persoane cu drept de vot.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici