Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost înmormântat - FOTO

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a fost înmormântat, miercuri, la cimitirul "Sfânta Vineri" din Bucureşti, fiind oficiată şi o slujbă la care au participat peste 80 de oameni.

9225 afișări
Imaginea articolului Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost înmormântat - FOTO

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost înmormântat

Slujba de înmormântare, oficiată de mai mulţi preoţi, a început în jurul orei 13.00 , la biserica din cimitirul "Sfânta Vineri", din Capitală. Au fost prezente peste 80 de persoane, printre care rude, angajaţi ai Hexi Pharma şi prieteni ai lui Dan Condrea. La slujbă au venit şi cei doi copii ai acestuia, dar nu şi fosta sa soţie.

În jurul orei 15.00 sicriul cu trupul lui Dan Condrea a fost coborât în cavoul pe care familia îl are la Sfânta Vineri.

Omul de afaceri a murit duminică seară după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un copac, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca.

Parchetul General a deschis un dosar de ucidere din culpă şi face cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs accidentul. Anchetatorii nu exclud varianta că Dan Condrea s-ar fi sinucis. Potrivit unui comunicat emis marţi de parchet "moartea victimei a fost violentă, iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) şi sunt în legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul".

"Victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare", mai preciza Parchetul General.

Surse judiciare susţin că, marţi, au fost făcute percheziţii de la locuinţa omului de afaceri şi au fost ridicate probe biologice pentru efectuarea testelor ADN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici