Patronul unei firme de pază din Buzău donează măşti familiilor care au nevoie

Patronul unei firme de pază din Buzău a decis să împartă, gratuit, măşti de protecţie, familiilor din municipiu. A avut peste 11.000 de bucăţi dar acestea au fost prea puţine în comparaţie cu cererea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1508 afișări
Imaginea articolului Patronul unei firme de pază din Buzău donează măşti familiilor care au nevoie

Patronul unei firme de pază din Buzău donează măşti familiilor care au nevoie

Mihai Coşconel a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu a făcut acest gest pentru reclamă. Măştile de protecţie pe care a decis să le distrubuie gratuit au fost confecţionate din bumbac, în secţia de confecţii pe care o deţine.

„Mii de bucăţi. Noi le-am produs. Am încercat să mulţumim pe toată lumea. Se pare că lumea chiar are nevoie şi nu găseşte. Din solidaritate am făcut. M-am gândit şi am considerat că sunt destule persoane care ar dori şi poate nu au bani să cumpere având în vedere că una costă şi 11 lei”, a declarat patronal firmei de pază.

Acesta a postat un anunţ pe Facebook prin care a anunţat că distribuie gratuit seturi de măşti care cuprins cinci bucăţi. Stocul a fost imediat epuizat având în vedere că cererea a fost mai mare.

În total, bărbatul a avut peste 1500 de seturi, adică peste 11.000 de mpşti de protecţie. Acestea vor ajunge la destinatari prin curieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici