Patru bulgari, între care doi minori, răniţi în urma impactului dintre un autocar şi un autoturism

Patru cetăţeni bulgari, între care doi minori, au fost răniţi grav, joi seara, în judeţul Arad, în urma impactului frontal dintre un autocar cu 28 de persoane şi un vehicul, una dintre victime fiind preluată cu elicopterul SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

768 afișări
Imaginea articolului Patru bulgari, între care doi minori, răniţi în urma impactului dintre un autocar şi un autoturism

Patru bulgari, între care doi minori, răniţi în urma impactului dintre un autocar şi un autoturism

Accidentul a avut loc pe DN 7 în zona localităţii Bătuţa din judeţul Arad, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de salvatori.

Cinci cetăţeni bulgari se aflau într-un autoturism, patru dintre ei fiind răniţi, una dintre victime fiind preluate de elicopter SMURD.

"În accident au fiost implicate un autocar cu 28 de persoane, care efectua o cursă Suceava-Spania, şi o maşină cu numere de Bulgaria în care se aflau cinci cetăţeni bulgari. Ca urmare a accidentului, niciuna dintre cele 28 de persoane din autocar nu a suferit răni. Din maşina mică, din cele cinci persoane au fost răniţi doi minori - unul de 11 şi altul de 16 ani şi doi adulţi, unul fiind descarcerat. O femeie are răni destul de grave. Patru persoane au fost predate echipajelor medicale. A cincea persoană a ieşit din maşină fără a suferi răni i s-au acordat îngrijiri medicale şi a fost evaluată la faţa locului", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluii pentru Situaţii de Urgenţă Arad, căpitan George Pleşca.

Conform primelor informaţii, şoferul autocarului ar fi efectuat o depăşire neregulamentară şi a intrat în coliziune cu maşina din Bulgaria, care circula regulamentar.

Se pare că şoferul autocarului ar fi intenţionat să depăşească un TIR şi ar fi lovit maşina cu numere de Bulgaria care circula din sens opus.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 7 - Valea Mureşului este blocată.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici