Patru cetăţeni din Sri Lanka, găsiţi de poliţişti la Vama Diosig, încercând să iasă din ţară | VIDEO

Poliţiştii de frontieră au descoperit patru cetăţeni din Sri Lanka, între care doi bărbaţi şi două femei, solicitanţi de azil în România, în timp ce au vrut să iasă din ţară, spre Ungaria, pe la Vama Diosig, judeţul Bihor.

968 afișări
Imaginea articolului Patru cetăţeni din Sri Lanka, găsiţi de poliţişti la Vama Diosig, încercând să iasă din ţară | VIDEO

Patru cetăţeni din Sri Lanka, găsiţi de poliţişti la Vama Diosig, încercând să iasă din ţară

În timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, între Săcuieni-Silindru, la aproximativ 500 de metri de linia de frontieră, o maşină condusă de un cetăţean român, în care se mai aflau, ca pasageri, patru cetăţeni străini.

Persoanele, doi bărbaţi şi două femei, au fost duse la sediul sectorului pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că este vorba de cetăţeni din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 28 şi 39 de ani, toţi solicitanţi de azil în ţara noastră. Aceştia au declarat faptul că intenţionau să treacă ilegal frontiera, pe jos, în Ungaria.

Oamenii legii fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru cei patru cetăţeni din Sri Lanka şi pentru trafic de migranţi pentru şoferul maşinii, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici