Patru copii cu infecţii digestive, în continuare internaţi la Spitalul „Marie Curie”

Patru copii cu infecţii digestive sunt în continuare internaţi la Spitalul „Marie Curie” din Capitală, o fetiţă din Feteşti fiind în stare gravă, a anunţat dr. Mihaela Bălgrădean, şeful Secţiei de Nefrologie de la Spitalul "Marie Curie".

126 afișări
Imaginea articolului Patru copii cu infecţii digestive, în continuare internaţi la Spitalul „Marie Curie”

Patru copii cu infecţii digestive, în continuare internaţi la Spitalul „Marie Curie” (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)


“În starea cea mai gravă este fetiţa din Feteşti, cea care a mâncat sarmale, şi care a necesitat schimbarea cateterului de dializă ”, a declarat miercuri dr. Mihaela Bălgrădean, şeful Secţiei de Nefrologie de la Spitalul "Marie Curie".

Un alt copil din Bucureşti, în vârstă de un an şi două luni, a fost internat marţi pe Secţia de Nefrologie a Spitalului Marie Curie, fiind transferat de la Spitalul Matei Balş. “Noul pacient, este vorba despre o fetiţă, prezintă o formă incompletă de sindrom hemolitic uremic”, a mai declarat dr. Bălgrădean.

Un copil din Feteşti va fi externat în cursul zilei de miercuri, în timp ce un alt bebeluş, din Mioveni, va fi externat joi, anunţă medicii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici