Patru curse de pe Aeroportul Sibiu au fost anulate

Patru curse aeriene care trebuiau operate de pe Aeroportul Sibiu în oraşe din Germania au fost anulate, miercuri dimineaţă, restul curselor desfăşurându-se normal.

22 afișări
Imaginea articolului Patru curse de pe Aeroportul Sibiu au fost anulate

Patru curse de pe Aeroportul Sibiu au fost anulate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Sibiu, miercuri dimineaţă au fost anulate patru curse, din care două trebuiau să decoleze spre oraşe din Germania, iar ale două să revină de acolo.

"Este vorba despre cursa Blue Air pe relaţia Sibiu - Koln şi retur şi cursa Tarom pe relaţia Sibiu - Munchen şi retur. La această oră (09.00 - n.r.), avem informaţia că avioanele Carpatair vor operera în regim intern pe relaţia Suceava - Sibiu - Timişoara. Nu avem anunţate alte anulări, din ce ne-au comunicat până acum colegii de la companiile aeriene restul curselor vor fi operate", a declarat purtătorul de cuvânt al Aeroportului Sibiu, Iuliana Opriţă.

Potrivit sursei citate, opt curse sunt programate, miercuri, să decoleze de pe Aeroportul Sibiu şi zece să aterizeze.

Spaţiul aerian al Sibiului a fost redeschis, luni, dar cursele externe către oraşe care au încă aeroporturile închise nu au putut fi operate. Marţi, patru curse aeriene externe au fost anulate din cauza norului de cenuşă, acestea circulând către oraşe cu spaţiul aerian închis, respectiv Londra, Stuttgart şi Munchen. În plus, o cursă internă către Timişoara a fost anulată de compania care o operează din motive comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici