Patru fete de 16 şi 17 ani, căutate de poliţişti. Au plecat dintr-un centru rezidenţial din Timiş

Patru fete de 16 şi 17 ani sunt căutate de poliţiştii timişeni. Au plecat dintr-un centru rezidenţial care oferă refugiu pentru victimele minore ale abuzului sever, inclusiv ale traficului de persoane.

701 afișări
Imaginea articolului Patru fete de 16 şi 17 ani, căutate de poliţişti. Au plecat dintr-un centru rezidenţial din Timiş

Poliţiştii timişeni anunţă că fac verificări pentru găsirea a patru fete în vârstă de 16 şi 17 ani, dispărute din localitatea Giarmata,judeţul Timiş.

Fetele - Kraubvogel Corina (17 ani), Frank Ana-Maria (16 ani), Vasiliu Andreea (16 ani) şi Ogrin Eleonora (17 ani) - ar fi plecat voluntar, sâmbătă dupa masă, de la Centrul de zi-Casa Debora din Giarmata, iar până în prezent nu au mai revenit.

Frank Ana-Maria

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, 45 de kilograme, păr brunet cu nuanţe de roz, ondulat, lung, ochi căprui.

Îmbrăcăminte: pantaloni negri, hanorac roşu şi încălţăminte sport (nu se cunoaşte culoarea).

Kraubvogel Corina

Semnalmente: 1,65 metri, 50 kg, păr blond cu nuanţe de roz, drept, lung, ochi verzi.

Îmbrăcăminte: blugi negri, hanorac verde, încălţăminte sport (nu se cunoaşte culoarea).

Vasiliu Andreea

Semnalmente: 1,55 metri, 65-70 kg, păr şaten, ochi căprui.

Semne particulare: are probleme locomotorii.

Îmbrăcăminte: pantaloni negri, hanorac negru, adidaşi albi.

Ogrin Eleonora

Semnalmente: 1,60 metri,50 kg, ochi căprui, păr şaten.

Îmbrăcăminte: blugi negri,hanorac verde, adidaşi negri.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, transmite IPJ Timiş.

Conform site-ului centrului rezidenţial, acesta oferă refugiu unic pentru victimele minore ale abuzului sever, inclusiv ale traficului de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici