Patru gălăţeni suspecţi de braconaj cinegetic cu ajutorul unor câini agresivi au fost reţinuţi

Patru gălăţeni cu vârste cuprinse între 24 şi 35 de ani, din oraşul Târgu Bujor, suspectaţi că au vânat ilegal, cu ajutorul unor câini agresivi, cinci porci mistreţi, au fost reţinuţi pentru braconaj cinegetic.

306 afișări
Imaginea articolului Patru gălăţeni suspecţi de braconaj cinegetic cu ajutorul unor câini agresivi au fost reţinuţi

Patru gălăţeni suspecţi de braconaj cinegetic cu ajutorul unor câini agresivi au fost reţinuţi (Imagine: Shutterstock)

Poliţiştii şi jandarmii au descins, joi, la locuinţele unor persoane din oraşul Târgu Bujor, bănuite că au vânat cinci porci mistreţi fără să deţină autorizaţii, potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de IPJ Galaţi.

Conform sursei citate, în urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat două piei întregi de porc mistreţ, doi colţi, mai multe bucăţi de piele de porc mistreţ, instrumente pentru antrenament canin, căptuşite cu bucăţi de piele de porc mistreţ şi trei kilograme de carne de porc mistreţ.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor, mai multe telefoane mobile, tablete, camere foto şi medii de stocare informatice.

"Din cercetări a reieşit că cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 35 ani ar fi vânat, cu ajutorul unor câini agresivi, în mod repetat, pe timp de noapte şi fără să aibă permis şi autorizaţie de vânătoare, cinci mistreţi, pe un fond cinegetic din judeţul Galaţi, cauzând un prejudiciu estimat la 5.000 de euro", se precizează în comunicatul IPJ Galaţi.

În baza probatoriului administrat, patru dintre cei cinci bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru braconaj cinegetic şi vor fi prezentanţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici