Patru localităţi din Ilfov ies din carantină

  • Oraşul Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, iese din carantină începând de vineri seară.
  • Oraşul Voluntari şi comuna Domneşti ies din carantină sâmbătă seară.
  • Ridicare carantinei se aplică şi oraşului Pantelimon, de sâmbătă, ora 22:00.
3195 afișări
Imaginea articolului Patru localităţi din Ilfov ies din carantină

Rata de infectare a coborât

Oraşul Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, iese din carantină începând de vineri seară. Oraşul Voluntari şi comuna Domneşti ies din carantină sâmbătă seară.
 
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, vineri, hotărâri de încetare a măsurii de carantină zonală pentru aceste localităţi.
 
Incidenţa cazurilor COVID-19 la mia de locuitori este vineri de 5,76 în Popeşti-Leordeni.
 
Rata de infectare a coborât la 4,75 la mie în Voluntari, în timp ce în comuna Domneşti a ajuns la 4,47.
 
Drept urmare, Popeşti-Leordeni iese din carantină începând de vineri, ora 22.00, iar Voluntari şi comuna Domneşti, cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş, ies din carantină sâmbătă, ora 22.00.
 
De asemenea, în urma evaluării analizei de risc a comunităţii din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, înaintată de către DSP Ilfov către Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, a fost avizată ridicarea carantinei zonale începând de sâmbătă, ora 22.00. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici