Patru maşini au fost implicate într-un accident în Capitală; patru persoane au fost rănite uşor

Patru maşini au fost implicate într-un accident, luni dimineaţa, pe şoseaua Petricani din Capitală, în urma impactului doi minori şi doi adulţi fiind transportaţi la spital cu răni uşoare, informează Brigada de Poliţie Rutieră.

567 afișări
Imaginea articolului Patru maşini au fost implicate într-un accident în Capitală; patru persoane au fost rănite uşor

Patru maşini au fost implicate într-un accident în Capitală; patru persoane au fost rănite uşor

Potrivit poliţiştilor, cauza probabilă a accidentului este nepăstrarea distanţei corespunzătoare între maşini şi neadaptarea vitezei la condiţiile unui trafic aglomerat.

În zona în care s-a produs accidentul se circulă îngreunat, traficul fiind dirijat de agenţii de poliţie.

În urma accidentului, patru persoane, doi copii şi doi adulţi, au fost transportate la spital pentur investigaţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici