Patru persoane, la spital după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni din Cluj

Patru persoane au fost rănite, luni, după ce au fost lovite de un autoturism pe o trecere de pietoni de pe Calea Baciului din Cluj-Napoca, în urma accidentului ajungând la spital şi şoferul şi un pasager al maşinii.

177 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, la spital după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni din Cluj

Patru persoane, la spital după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni din Cluj (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Cluj, Anca Sidonia Bolba, a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 6.00, pe Calea Baciului din Cluj-Napoca.

Potrivit sursei citate, un autoturism condus de un şofer în vârstă de 63 de ani nu a acordat prioritate unor persoane care traversau pe trecerea de pietoni. Astfel, autoturismul a lovit patru pietoni, după care s-a răsturnat într-un şanţ. În urma accidentului au fost răniţi şi şoferul şi un pasager.

Pompierii au intervenit cu două echipaje de descarcerare şi un echipaj SMURD, cei şase răniţi fiind transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Cluj.

Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici