Patru persoane la spital după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit în Albota, Argeş

Patru persoane au ajuns, vineri, la spital, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit în localitatea argeşeană Albota, pe drumul care leagă Slatina de Piteşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

117 afișări
Imaginea articolului Patru persoane la spital după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit în Albota, Argeş

Patru persoane la spital după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit în Albota, Argeş

Potrivit anchetatorilor, şoferul uneia dintre maşini nu a adaptat viteza şi într-o curbă la dreapta nu a mai putut controla maşina, ajungând pe contrasens. Aici a lovit frontal un alt autoturism, astfel că patru persoane din cele două maşini au fost rănite şi au ajuns la spital.

În urma impactului patru persoane au fost rănite.

"Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a intervenit cu un echipaj de prim ajutor, unul de terapie intensivă mobilă şi descarcerarea. La faţa locului au ajuns şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş. Răniţii în urma accidentului au fost transportaţi la spital", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, Andreea Însurăţelu, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Din cauza accidentului rutier, traficul pe DN 65, care leagă Slatina de Piteşti, în zona Albota, a fost blocat aproximativ 20 de minute.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici