Patru persoane rănite, după ce o maşină a lovit o ambulanţă, în Vrancea

Patru persoane, între care un bolnav transportat cu o ambulanţă, au fost rănite, miercuri seara, după ce autospeciala a fost lovită de un autoturism, în Adjud, judeţul Vrancea.

85 afișări
Imaginea articolului Patru persoane rănite, după ce o maşină a lovit o ambulanţă, în Vrancea

Patru persoane rănite, după ce o maşină a lovit o ambulanţă, în Vrancea

Potrivit Poliţiei Vrancea, un şofer nu a dat prioritate unei ambulanţe la ieşirea de pe DN11 A, în Adjud.

În urma impactului dintre maşină şi ambulanţă, patru persoane, dintre care trei din autospecială, au fost rănite.

Întrebaţi dacă printre răniţii din ambulanţă se află şi vreun bolnav, reprezentanţii Poliţiei Vrancea au răspuns afirmativ: „Da, una dintre persoane”.

Traficul pe sensul de mers Bacău -Adjud este blocat pe banda a doua.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Vrancea au anunţat că printre persoanele rănite se află şi un asistent medical, dar şi şoferul maşinii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici