Patru persoane, rănite în urma unui accident între un camion şi o maşină, în judeţul Hunedoara

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, fiind transportate la spital, în urma unui accident produs între Petrila şi localitatea Jieţ, din judeţul Hunedoara, transmite corespondentul Mediafax.

108 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, rănite în urma unui accident între un camion şi o maşină, în judeţul Hunedoara

Patru persoane, rănite în urma unui accident între un camion şi o maşină, în judeţul Hunedoara

Accidentul rutier s-a petrecut, sâmbătă, pe drumul judeţean 706 H, care leagă oraşul Petrila de localitatea Jieţ, din judeţul Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, în accident au fost implicate un camion şi o maşină.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

“Accidentul s-a soldat cu patru răniţi, niciunul încarcerat. Două dintre persoane sunt mai grav rănite, dar conştiente. Intervin echipaje de pompieri salvatori de la Detaşamentul Petroşani şi SAJ”, arată reprezentanţii ISU Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici