Patru persoane, reţinute după un scandal cu bâte între două clanuri, în Buzăi. Trei oameni au fost răniţi

Patru persoane au fost reţinute şi vor fi prezentate miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă, în urma unui scandal produs între două clanuri de romi, în oraşul Buzău. Cei patru au intrat într-o casă şi au lovit cu bâtele mai multe persoane, trei fiind rănite.

71 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, reţinute după un scandal cu bâte între două clanuri, în Buzăi. Trei oameni au fost răniţi

Patru persoane, reţinute după un scandal cu bâte între două clanuri, în Buzăi. Trei oameni au fost răniţi

Purtătorul de cuvânt al IJP Buzău, Mihai Drăghicioiu, a declarat că scandalul a izbucnit marţi seara, în oraşul Buzău, între două familii de romi, pe fondul consumului de alcool, dar şi al unui conflict mai vechi.

Patru persoane au intrat în casa rivalilor şi au început să-i lovească.

”Noi am fost sesizaţi de un conflict produs pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii mai vechi. Patru persoane ar fi agresat membrii altei familii. Locuiau în apropiere. Din primele date, au pătruns în curte şi locuinţă, ulterior având loc agresarea”, a declarat Drăghicioiu.

Potrivit acestuia, agresorii au lovit cu bâtele şi rănit trei persoane, respectiv doi adulţi şi un copil de 13 ani.

Totodată, au produs pagube şi prin casă.

”Au fost trei persoane rănite, doi bărbaţi şi o minoră de 13 ani. Bărbaţii au primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar minora a fost trasportată la spital. Toţi au avut răni superficiale şi nu au rămas internaţi”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău.

Cei patru agresori au fugit, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti şi jandarmi, fiind reţinuţi.

Ei au acum întocmit dosar penal pentru distrugere, lovire şi violare de domiciliu şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici