Patru persoane, reţinute la Constanţa, după ce au exploatat sexual mai multe fete minore

  • Patru persoane au fost reţinute, vineri, de poliţiştii şi procurorii DIICOT Constanţa într-un dosar de trafic de minori şi proxenetism
  • În perioada februarie - iulie 2020, inculpaţii au recrutat minore pe care le-au determinat să practice prostituţia
  • Fetele erau adăpostite în diverse imobile închiriate
1334 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, reţinute la Constanţa, după ce au exploatat sexual mai multe fete minore

Patru persoane, reţinute la Constanţa, după ce au exploatat sexual mai multe fete minore

Potrivit unui comunicat al DICOT Constanţa, procurorii au dispus vineri reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui număr de patru inculpaţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism.

Conform procurorilor, în perioada februarie - iulie 2020, inculpaţii au recrutat minore pe care le-au determinat să practice prostituţia, le-au adăpostit în diverse imobile închiriate, le-au asigurat transportul la locaţiile clienţilor, au încasat sumele de bani obţinute şi au efectuat demersuri în vederea găsirii de clienţi, prin postarea de anunţuri pe diferite site-uri.

Poliţiştii şi procurorii au făcut în acest caz, joi, cinci percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Constanţa şi Tulcea, în urma cărora au fost ridicate 8 telefoane mobile, 800 de euro, un pistol cu aer comprimat, mai multe arme albe şi mai multe documente.

Cei patru inculpaţi vor fi prezentaţi vineri Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici