Patru poliţişti de la Rutieră au fost prinşi în flagrant în timp ce luau mită

  • Patru poliţişti de la Serviciul Poliţiei Rutiere Olt au fost prinşi în flagrant, marţi, în timp ce luau mită.
  • Oamenii legii au primit 400 de lei de la un şofer pentru a nu-l sancţiona.
5094 afișări
Imaginea articolului Patru poliţişti de la Rutieră au fost prinşi în flagrant în timp ce luau mită

Patru poliţişti de la Rutieră au fost prinşi în flagrant în timp ce luau mită

Poliţiştii de la Rutieră erau, marţi, cu aparatul radar pe Drumul Naţional 65, în zona Pădurea Saru, din judeţul Olt.

Aceştia au fost prinşi în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie în timp ce primeau 400 de lei de la un şofer pentru a nu-l sancţiona după ce acesta a încălcat legea.

„Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au prins în flagrant agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Olt – Serviciul Rutier, în timp ce primeau 400 de lei mită de la un conducător auto pentru a nu aplica măsurile legale de sancţionare ca urmare a încălcării unei reglementări la circulaţia rutieră”, se arată într-un comunicat al DGA.

Potrivit reprezentanţilor DGA, cei patru poliţişti erau în atenţia anchetatorilor din anul 2019, fiind suspectaţi de fapte de corupţie.

„În luna aprilie 2019, ofiţerii D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Olt sau sesizat din oficiu cu privire la suspiciuni de corupţie la adresa unor poliţişti din cadrul I.P.J. Olt – Serviciul Rutier, respectiv primirea unor sume de bani de la participanţii la trafic care nu respectau legislaţia rutieră, în scopul neluării măsurilor legale corespunzătoare. Sesizarea a fost înaintată Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, fiind înregistrat dosar penal în care au fost efectuate cercetări în urma cărora, astăzi, a fost efectuată acţiunea de prindere în flagrant”, anunţă reprezentanţii DGA.

Cei patru poliţişti sunt audiaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
flagrant,
mită

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici