Trei răniţi şi un mort într-un ACCIDENT rutier pe DN1, în Prahova

Trei persoane au fost rănite şi una a murit, marţi, în urma unui accident produs pe DN 1, în staţiunea Azuga (Prahova), după ce două maşini s-au ciocnit, circulaţia în zonă fiind dirijată pe o singură bandă.

387 afișări
Imaginea articolului Trei răniţi şi un mort într-un ACCIDENT rutier pe DN1, în Prahova

Trei răniţi şi un mort într-un ACCIDENT rutier pe DN1, în Prahova

Una dintre cele patru persoane rănite în accidentul produs, marţi, pe DN 1, în staţiunea Azuga a murit, iar celelalte trei, aflate în stare gravă, vor fi preluate de un elicopter SMURD, la ora transmiterii acestei ştiri traficul în zonă fiind reluat pe un singur sens, alternativ.

Potrivit conducerii Serviciului de Ambulanţă Prahova, unul dintre cei patru răniţi, care a suferit multiple traumatisme, a murit, iar ceilalţi trei se află în stare gravă şi au fost duşi la Sinaia, de unde vor fi preluaţi de un elicopter SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform sursei citate, una dintre victime are un traumatism de coloană cervicală cu suspiciune de şoc spinal, alta a suferit un şoc hemoragic şi un traumatism abdominal, în timp ce a treia victimă a fost diagnosticată cu traumatism de bazin.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia pe DN 1, în zona producerii accidentului, a fost reluată pe o singură bandă, alternativ, fiind dirijată de poliţişti, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Traficul pe DN 1 a fost complet blocat timp de câteva zeci de minute, în urma accidentului.

Poliţiştii urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

Patru persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident produs pe DN 1, în staţiunea Azuga (Prahova), după ce două maşini s-au ciocnit, circulaţia în zonă fiind blocată.

La faţa locului au intervenit autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă şi echipaje ale Poliţiei Rutiere.

Mii de turişti care au petrecut Paştele la munte au început să se întoarcă din Braşov şi din staţiunile de pe Valea Prahovei către Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici