Video Patru ştranduri din zona Capitalei, închise de inspectorii antifraudă fiscală - VIDEO

Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) au dispus suspendarea activităţii a patru ştranduri din zona Bucureşti-Ilfov, pentru trei luni, pentru nefiscalizarea veniturilor realizate din vânzarea biletelor de acces şi a unor produse alimentare şi nealimentare.

2646 afișări

Inspectorii DGAF au verificat, sâmbătă, şapte ştranduri şi parcuri acvatice situate în zona Bucureşti-Ilfov, informează instituţia.

În urma controalelor efectuate, inspectorii antifraudă au identificat încălcări ale prevederilor legale pentru care au dispus sancţiuni în valoare totală de 58.866 de lei.

De asemenea, pentru funcţionarea fără a fiscaliza veniturile realizate din vânzarea biletelor de acces şi a produselor alimentare şi nealimentare comercializate în incintă, inspectorii antifraudă fiscală au dispus, pentru patru ştranduri, suspendarea pe o perioadă de trei luni a activităţii desfăşurate, iar în cazul unei firme care gestiona parcarea, au dispus suspendarea activităţii până la dotarea cu aparat de marcat electronic fiscal, conform prevederilor legale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici