Patru sute de poliţişti şi trei sute de jandarmi, mobilizaţi pentru Zilele Bucureştiului

Patru sute de poliţişti şi trei sute de jandarmi vor fi mobilizaţi, de vineri până duminică, cu ocazia Zilelor Bucureştiului, iar în noaptea de sâmbătă circulaţia va fi restricţionată pentru desfăşurarea unui concert în Piaţa Constituţiei.

111 afișări
Imaginea articolului Patru sute de poliţişti şi trei sute de jandarmi, mobilizaţi pentru Zilele Bucureştiului

Patru sute de poliţişti şi trei sute de jandarmi, mobilizaţi pentru Zilele Bucureştiului (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, liniştea publică şi fluenţa traficului rutier vor fi fi asigurate, zilnic, de 400 de poliţişti care vor acţiona atât în uniformă, cât şi în civil.

Poliţiştii rutieri vor fi concentraţi în zonele cu afluenţă mare de persoane şi maşini, iar sâmbătă, între orele 20 şi 0.00, traficul rutier va fi restricţionat pe bulevardul Libertăţii, între bulevardul Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie, respectiv pe bulevardul Unirii între bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei, pentru desfăşurarea unui concert.

În acelaşi timp, conform Jandarmeriei Bucureşti, vor fi scoşi în stradă peste 300 de jandarmi care vor fi prezenţi în zonele în care vor exista aglomerări mari de persoane, în zona staţiilor RATB şi pe liniile mijloacelor de transport în comun care duc către zonele unde se desfăşoară evenimentele din cadrul Zilelor Bucureştiului.

Capitala sărbătoreşte, de vineri până duminică, 555 de ani de la prima atestare documentară prin diverse manifestări, incluzând concerte, dans în aer liber, spectacole de teatru, parade ale costumelor de epocă, "bătaia cu flori de la Şosea" şi un spectacol multimedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici