Patru tineri au fost răniţi, după o explozie puternică la o casă din Prahova

O fată şi trei băieţi cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani au fost răniţi după ce în locuinţa lor, în judeţul Prahova, s-a produs o explozie. Primele informaţii o arată că explozia a fost provocată de o sobă supraîncălzită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

839 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, declară că pompierii intervin la o explozie produsă într-o casă din Filipeştii de Târg.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

O fată şi trei băieţi cu vârste de la 13 la 19 ani au fost răniţi în urma exploziei.

„În urma deflagraţiei au rezultat 4 victime cu arsuri: o adolescentă de 16 ani şi trei băieţi cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani”, a spus Vasiloae.

Cei patru erau singuri acasă, iar din primele date reiese că deflagraţia s-a produs din cauza unei sobe supraîncălzite, după ce au băgat prea multe lemne.

La faţa locului au intrevenit un echipaj de stingere, două echipaje SMURD şi două de la Ambulanţa Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
explozie,
răniţi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici