Patru tineri s-au răsturnat cu maşina pe o şosea din Olt. Doi sunt în stare gravă

  • Patru tineri s-au răsturnat cu maşina, sâmbătă seara, pe o şosea din judeţul Olt.
  • Trei dintre ei au ajuns la spital, doi în stare gravă.
736 afișări
Imaginea articolului Patru tineri s-au răsturnat cu maşina pe o şosea din Olt. Doi sunt în stare gravă

Sursa foto: Olt Alert

Pompierii din Slatina anunţă că au intervenit la accidentul produs în comuna Cârlogani, alături de echipajele Ambulanţei Olt.

În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru tineri.

Şoferul, în vârstă de 18 ani, din localitatea Creţeni, judeţul Vâlcea, a fost găsit încarcerat, dar conştient. Şoferul, conştient, cu traumatism cranio-cerebral şi traumatisme la picioare şi braţe, a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la UPU Slatina.

Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, semicomştient, politraumatizat a fost transportat la UPU Slatina.

Tot la UPU Slatina a fost transportată şi o tânără în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, cu traumatism cranio-facial şi traumatisme la picioare.

Cea de-a patra victimă, o fată de 16 ani, a refuzat transportul la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici