Patru tineri suspectaţi de tâlhării pe străzile Capitalei, prinşi de poliţişti şi jandarmi

Patru tineri suspectaţi că ar fi comis mai multe tâlhării pe străzile Capitalei, printr-o metodă ce presupunea acostarea victimelor de către o persoană de sex feminin, au fost prinşi de poliţişti şi jandarmi, în noaptea de luni spre marţi, după ce jefuiseră un alt tânăr.

175 afișări
Imaginea articolului Patru tineri suspectaţi de tâlhării pe străzile Capitalei, prinşi de poliţişti şi jandarmi

Patru tineri suspectaţi de tâlhării pe străzile Capitalei, prinşi de poliţişti şi jandarmi (Imagine: Adi Piclisan/ Arhiva Mediafax Foto)

Ultima victimă a celor patru, în vârstă de 32 de ani, a fost acostată de o tânără de 31 de ani, pe strada Lizeanu din sectorul 2, precizează reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.

Tânăra a intrat în vorbă cu persoana vizată şi i-a cerut bani, după care au apărut prietenii acesteia, cu vârste între 25 şi 35 de ani. Aceştia l-au lovit pe tânărul acostat în cap, de mai multe ori, după care i-au luat portofelul cu 400 de lei.

Unul dintre agresori şi tânăra care a acostat victima au fost prinşi de o patrulă de jandarmi, iar ceilalţi doi tineri suspectaţi de tâlhărie, de poliţişti, toţi patru fiind duşi la Secţia 7, pentru audieri, au precizat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

Jandarmii le-au întocmit celor patru acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, cei în cauză au antecedente penale, iar modul lor de operare este unul cunoscut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici