Patru trenuri de călători, anulate marţi şi miercuri din cauza lucrărilor la linia Ploieşti-Măneciu

Patru trenuri de călători vor fi anulate, marţi şi miercuri, din cauza lucrărilor de reparaţii pe linia Ploieşti-Măneciu, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN1A, în comuna Gura Vitioarei, au anunţat reprezentanţii companiei CFR.

66 afișări
Imaginea articolului Patru trenuri de călători, anulate marţi şi miercuri din cauza lucrărilor la linia Ploieşti-Măneciu

Patru trenuri de călători, anulate marţi şi miercuri din cauza lucrărilor la linia Ploieşti-Măneciu (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Lucrările de reparaţii vor avea loc pe secţia de circulaţie Ploieşti-Măneciu, la kilometrul 26+570, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DN1A (kilometrul 105+098), din comuna Gura Vitioarei, se arată într-un comunicat de luni al Companiei Naţională de Căi Ferate "CFR" SA.

Pe perioada lucrărilor, linia CF Ploieşti - Măneciu va fi închisă de marţi, ora 22.00 şi până miercuri, la ora 19.00, iar trenurile Personal 3461, 3462, 3463 şi 3464 vor fi anulate.

De asemenea, în timpul lucrărilor de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată, circulaţia rutieră va fi deviată pe rute ocolitoare. Astfel, pentru sensul de circulaţie Ploieşti - Vălenii de Munte - Braşov se va circula pe ruta ocolitoare Lipăneşti (DN1A) - Zamfira, DJ217 Zamfira - Găvănel, DJ102 Găvănel - Poiana Vărbilău, (DJ100G) Poiana Vărbilău - Gura Vitioarei - DN1A (kilometrul 109+370). Pentru sensul de circulaţie Braşov - Vălenii de Munte - Ploieşti şoferii pot circula pe ruta ocolitoare DN1A (kilometrul 109+370) - Gura Vitioarei, DJ100G Gura Vitioarei - Poiana Vărbilău, DJ102 Poiana Vărbilău - Găvănel, DJ217 Găvănel - Zamfira - Lipăneşti (DN1A), a precizat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici