Împotmoliţi în noroi noaptea, pe ceaţă şi fără semnal la telefon. Cine le-a venit în ajutor celor patru turişti

Jandarmii din Harghita au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru a ajuta 4 turişti care au rămas împotmoliţi cu maşina în noroi, pe un drum de lângă staţiunea Lacu Roşu.

472 afișări
Imaginea articolului Împotmoliţi în noroi noaptea, pe ceaţă şi fără semnal la telefon. Cine le-a venit în ajutor celor patru turişti

Împotmoliţi în noroi noaptea, pe ceaţă şi fără semnal la telefon. Cine le-a venit în ajutor celor patru turişti

Jandarmii din Postul Montan Lacu Roşu au fost chemaţi în noaptea de miercuri spre joi să ajute patru turişti rămaşi împotmoliţi cu maşina la aproximativ trei kilometri de staţiune.

Jandarmii au plecat în căutarea celor patru turişti, deşi din priemel date nu reieşea clar unde se aflau. În urma discuţiilor purtate cu femeia care a cerut ajutor s-a reuşit localizarea celor patru turişti, aceştia fiind găsiţi undeva la trei kilometri de staţiunea Lacu Roşu, în apropierea Pârâului Oii.

Căutările au fost îngreunate de întuneric, ceaţă şi calitatea slabă a semnalului telefonic.

Autorulota nu a putut fi scoasă din noroi din cauza drumului, astfel că cei patru adulţi au fost duşi în staţiune de către jandarmi. Joi va fi tractată şi autorulota.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici