Patru turişti polonezi, între care doi copii, rătăciţi pe un drum forestier din Maramureş

Patru turişti polonezi, între care doi copii, s-au rătăcit, luni, pe un drum forestier dintre Bogdan Vodă şi Bocicoel, judeţul Maramureş, în zonă fiind solicitaţi salvamontiştii.

102 afișări
Imaginea articolului Patru turişti polonezi, între care doi copii, rătăciţi pe un drum forestier din Maramureş

Patru turişti polonezi, între care doi copii, rătăciţi pe un drum forestier din Maramureş

Potrivit Salvamont Maramureş, turiştii polonezi, respectiv doi adulţi şi doi copii, au plecat cu o maşină de teren şi s-au rătăcit pe drumul forestier dintre Bogdan Voda şi Bocicoel.

Turiştii au sunat la 112 şi au cerut ajutorul salvamontiştilor.

„Apelul a venit prin 112. Turiştii au intrat în panică după ce s-au împotmolit în noroi şi după ce au realizat că în mod normal un drum pe care puteau să îl parcurgă în maxim 30 de minute le-a luat în jur de trei ore, iar acum nu mai ştiu unde se află exact”, anunţă Salvamont Maramureş.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipa Salvamont de de la Vişeu acţionează pentru salvarea turiştilor care s-au rătăcit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici