Pedeapsă GREA primită de educatoarea din Timişoara acuzată că şi-a înecat fiica de 4 ani

Educatoarea din Timişoara acuzată că, în primăvara anului trecut, şi-a înecat fiica de patru ani în încercarea de a se răzbuna pe soţ, care intenţiona să divorţeze, a fost condamnată la 18 ani şi opt luni de închisoare. Sentinţa este definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3761 afișări
Imaginea articolului Pedeapsă GREA primită de educatoarea din Timişoara acuzată că şi-a înecat fiica de 4 ani

Educatoarea din Timişoara acuzată că şi-a înecat fiica de patru ani, condamnată la aproape 19 ani de închisoare

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au decis, miercuri, să o condamne pe Oana Neţ, educatoarea din Timişoara care şi-a ucis fiica de patru ani pentru a se răzbuna pe soţ, la 18 ani şi opt luni de închisoare cu executare, pentru omor asupra unui membru al familiei.

Decizia magistraţilor este definitivă.

Iniţial, Tribunalul Timiş a decis, la sfârşitul anului trecut, să o condamne pe educatoare la 12 ani de închisoare cu executare. De asemenea, Oana Neţ ar fi trebuit să-i plătească soţului daune morale de 60.000 de euro. Însă, Curtea de Apel Timişoara a respins, miercuri, această solicitare.

Oana Neţ, o educatoare în vârstă de 38 de ani din Timişoara, şi-a omorât fiica de patru ani, în luna martie a anului trecut.

Potrivit anchetatorilor, educatoarea ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe soţ, cu care s-a certat, iar acesta i-a spus că intenţionează să divorţeze. Femeia a fost transportată la spital imediat după ce a comis crima, pentru că a consumat erbicid în încercarea de a se sinucide.

Oana Neţ era educatoare la grădiniţa din localitatea timişeană Murani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici