Pedeapsa primită de bărbatul care l-a bătut crunt pe bebeluşul iubitei sale, pentru că era deranjat de plânsetele copilului

Bărbatul de 37 de ani din Argeş acuzat că l-a bătut crunt pe bebeluşul partenerei sale, deranjat de plânsetele copilului, a primit 7 ani de închisoare. Bărbatul e decăzut şi din drepturile părinteşti pentru 12 ani, sentinţa însă nu este definitivă.

1328 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de bărbatul care l-a bătut crunt pe bebeluşul iubitei sale, pentru că era deranjat de plânsetele copilului

Pedeapsă primită de bărbatul care l-a bătut crunt pe bebeluşul iubitei sale, pentru că era deranjat de plânsetele copilului

Judecătorii de la Tribunalul Argeş l-au condamnat pe bărbatul din Poiana Lacului, judeţul Argeş, la 7 ani de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor, după ce a bătut un bebeluş de 7 luni. Condamnarea a fost dată fără acord de recunoaştere.

Magistraţii au decis, de asemenea, ca bărbatul să fie decăzut din drepturile părinteşti timp de 5 ani de când va ieşi din penitenciar.

Decizia nu este definitivă şi are drept de apel în 10 zile de la comunicarea copiei minutei.

Bărbatul a fost acuzat, în septembrie, că l-a bătut crunt pe bebeluşul de numai 7 luni al partenerei sale. Oamenii spuneau atunci că bărbatul ar fi încercat şi să-l sufoce pe copil, pentru că era deranjat de plânsetele acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici