Pedeapsa primită de un bărbat de 70 de ani, care a intrat cu arma în mână în sediul IPJ Suceava

  • Un bărbat de 70 de ani din localitatea Dolhasca, judeţul Suceava, a fost amendat, miercuri, de poliţişti
  • A intrat în sediul Inspectoratului de Poliţie Suceava cu puşca în mână, fără husă
  • Bărbatul dorea să îşi reînnoiască permisul de port armă
2166 afișări
Imaginea articolului Pedeapsa primită de un bărbat de 70 de ani, care a intrat cu arma în mână în sediul IPJ Suceava

Bărbat de 70 de ani, amendat după ce a intrat cu arma, fără husă, în sediul IPJ Suceava

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere din oraş. În imagini se vede cum bărbatul de 70 de ani coboară din maşină, îşi ia arma din portbagaj, fără husă, traversează strada şi intră în sediul Inspectoratului de Poliţie Suceava, unde a venit ca să îşi reînnoiască permisul de port armă.

Reprezentanţii Poliţiei Suceava spun că bărbatul a fost amendat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv pentru faptul că nu şi-a asigurat în husă arma cu care a pătruns în sediul poliţiei.

După ce a fost sancţionat, bărbatul şi-a primit noul permis de port armă. Puşca pe care o deţine şi cu care a intrat în sediul poliţiei nnu este armă letală, însă se supune avizării, conform actelor normative în vigoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici