Peisaj ca după furtună: Pancarte cu lozinci şi ambalaje, în urma protestului de la instanţa supremă | FOTO

Susţinătorii, dar şi contestatarii lui Liviu Dragnea, prezenţi la ICCJ unde acesta s-a prezentat în dosarul DGASPC Teleorman, au lăsat în urma lor pungi, sticle de plastic, ambalaje de hârtie, vuvuzele şi pancarte, cele mai multe aparţinând simpatizanţilor lui Dragnea.

1247 afișări
Imaginea articolului Peisaj ca după furtună: Pancarte cu lozinci şi ambalaje, în urma protestului de la instanţa supremă | FOTO

Peisaj ca după furtună: Pancarte cu lozinci şi ambalaje, în urma protestului de la instanţa supremă | FOTO

Prezenţi timp de mai bine de patru ore pe trotuarele Instanţei Supreme, contestatarii şi susţinătorii liderului social-democrat Liviu Dragnea au lăsat în urmă sticle din plastic, pungi, vuvuzele, dar şi ambalajele alimentelor consumate pe durata aşteptării ca procesul să se încheie şi preşedintele Camerei Deputaţilor să iasă din sediul ÎCCJ.

Mare parte din resturi aparţin simpatizanţilor preşedintelui Camerei Deputaţilor, mai ales pentru că în urma lor au rămas mai multe pancarte pe care erau scrise mesaje precum: ,,Dragnea în libertate!”, „Opriţi fosta Securitate”, „Nimeni nu poate fi condamnat prin încălcarea legii” sau „România, nu îţi mai devora patrioţii”.



Luni s-a judecat un nou termen în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman (DGASPC) Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare. Acesta a fost amânat pe parcursul a mai multe termene de judecată, în urma controverselor referitoare la constituirea completurilor de 5 judecători.

Magistraţii au stabilit următorul termen pentru 20 mai.

Dragnea a fost audiat de instanţă, declarând că este nevinovat şi că dosarul este unul politic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici