Percheziţii DIICOT în Satu Mare, într-un dosar privind eliberarea de reţete false

Procurorii DIICOT fac, joi dimineaţă, 18 percheziţii la mai multe adrese din Satu Mare şi Livada, în judeţul Satu Mare, vizând destructurarea unei grupări care elibera reţete false cu medicamente pentru afecţiuni neurologice, decontate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

527 afișări
Imaginea articolului Percheziţii DIICOT în Satu Mare, într-un dosar privind eliberarea de reţete false

Percheziţii DIICOT în Satu Mare, într-un dosar privind eliberarea de reţete false (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit uor surse judiciare, în dosar sunt implicaţi şi doi medici.

Membrii grupării eliberau reţete cu medicamente pentru afecţiuni neurologice pe numele unor persoane care, în mod real, nu au beneficiat de aceste tratamente, reţetele fiind decontate în mod necuvenit din bugetul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

La percheziţii participă procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, având şi suportul de specialitate al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală Oradea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici