Percheziţii DNA Constanţa la Parchetul Judecătoriei Măcin. Vizaţi, prim-procurorul şi o grefieră

Procurorii DNA fac, joi dimineaţă, percheziţii la sediul Parchetului Judecătoriei Măcin, din judeţul Tulcea, într-un dosar privind fapte de corupţie şi fals, comise în perioada 2007 - 2015, surse judiciare declarând că printre cei vizaţi ar fi prim-procurorul Constantin Balaban şi o grefieră.

2541 afișări
Imaginea articolului Percheziţii DNA Constanţa la Parchetul Judecătoriei Măcin. Vizaţi, prim-procurorul şi o grefieră

Percheziţii DNA Constanţa la Parchetul Judecătoriei Măcin. Vizaţi, prim-procurorul şi o grefieră (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, procurori din cadrul DNA, Secţia de combatere a corupţiei, fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie şi a unor infracţiuni de fals, comise în perioada 2007 - 2015.

În cursul zilei de 26 martie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt făcute percheziţii domiciliare în patru locaţii din oraşul Măcin, judeţul Tulcea, din care una este sediul unei instituţii publice, restul fiind domiciliile unor persoane fizice.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că percheziţiile au loc la sediul Parchetului Judecătoriei Măcin, din judeţul Tulcea, iar printre cei vizaţi în această anchetă ar fi prim-procurorul Constantin Balaban, care are şi calitatea de purtător de cuvânt al instituţiei, precum şi o grefieră.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici